zaterdag 17 november 2012

Snowflake, Spotlight-card & kerstversiering

Allereerst heb ik weer een kerstkaartje om te laten zien. Als ik eerlijk ben raakt mijn kerstkaarten-inspiratie een beetje op. Hoe zit dat bij jullie? Gelukkig zijn er Blogger en Pinterest om ideeën op te doen. En ik heb inmiddels 33 kerstkaarten gemaakt, dus het einde is in zicht. Dan ga ik weer lekker gewone kaarten maken. Daar kun je toch meer kanten mee op vind ik.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart crème-wit
- Design papier Kerst: Trekpleister
- Sneeuwvlokstans: via Marktplaats
- Lichtblauw kant: KreaDoe
- Lint: uit de 'oude doos'
- Knoopjes: Boekenvoordeel (blauwe) en uit de 'oude doos' (bruine)
- Plakparels: Action 
- Stempel 'Prettige Feestdagen': via Marktplaats

Dan wil ik jullie nog vertellen dat ik een eervolle vermelding heb gekregen op The Sweet Stop. Dit was naar aanleiding van de challenge waaraan ik meedeed. Zie ook de badge in de sidebar van mijn blog. Ben er trots op!

En dan nog iets waar ik supertrots en blij mee ben: vandaag hebben we inkopen gedaan voor kerst. En dat in de vorm van een kerstboom (een mooie nepperd) en versiering. We zijn lekker uit ons dak gegaan bij Intratuin. Dit is de eerste kerst echt samen in ons eigen huisje dus we konden vanaf nul beginnen. Heerlijk! We hebben gekozen voor ballen in donkerbruin en lichtblauw en daarbij wat stoere stoffen, houten en wittige decoraties. Hier alvast een voorproefje. Er volgt nog wel een foto als de kerstboom staat over een paar weekjes.


Fijn weekend verder! 

Liefs,
Linda





5 opmerkingen:

  1. Ik koop steeds nieue kerstpapier, dus ik ben gelukkig nog niet door mijn inspiratie geen. Maar op Pinterest is genoeg te vinden ja. Leuk van je eervolle vermelding. Gave kerstspullen ook, maar wel veel! Gaat dat passen? Ik heb ook alvast kerstballen gekocht, we hebben tot nu toe geen plek gehad in ons zomerhuis maar met een 'echt' huis in het nieuwe jaar gaat die boom er volgend jaar zeker komen. De ballen hebben we alvast dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele mooie kerstkaart Linda, leuk hoe je die stans verwerkt hebt en heel mooi met die strik!
    Gefeliciteerd met je eervolle vermelding, super!
    Leuke kerstspulletjes heb je gekocht, ben benieuwd naar de foto van de versierde boom!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Linda, super mooi geheel!
    Gefeliciteerd met je eervolle vermelding!!
    Ik herken je gevoel van bijna verdwenen kerst inspiratie, ook bij mij is de kerst kaartjes inspiratie ondertussen bijna helemaal weg:((

    Lieve groetjes Marja.

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart Linda. En met al die kerstspullen wordt het vast heel gezellig in huis. Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je een mooie nieuwe layout voor je blog, erg mooi warm! Je kaart vind ik ook erg stijlvol, knap dat je er al 33 hebt! Ik zit nog niet eens op 10 :(. Die kerstboom van jullie wordt vast prachtig, de versiersels zien er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.