zondag 23 april 2017

Cuddly Koala's #1 & Shopverslagje Knotsgekke Kaartendagen

Gisteren bezochten mijn moeder en ik de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Hoewel de beurs iets kleiner was dan normaal, is dat niet aan onze buit te zien (...zie onderaan dit blogbericht). We zijn allebei heel goed geslaagd, wat een hoop leuks was er weer! Een gezellige dag die vandaag nog een vervolg kreeg. Onze traditie is om de dag na de beurs een knutseldag in te plannen, waarbij we heerlijk aan de gang gaan met onze nieuwe spullen. En zo dus ook vandaag!


Ik maakte onder andere deze kaart met mijn nieuwe koala-stempelset (wat zijn ze schattig hè?!) en met nieuwe designpapier. De stempel kleurde ik in met mijn nieuwe Spectrum Noir markers (ik kocht het 'Nature'-set). De kaart is gebaseerd op de sketch van Mojo Monday.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart lichtgrijs
- Designpapier: Lawn Fawn - Let's Polka, Mon Amie
- Stans rand: MFT - Dainty Dots
- Stans rechthoek stitched: Ali Express
- Stempel koala's: MFT - Cuddly Koalas
- Stempel tekst: Marianne Design CS0987
- Nuvo Crystal Drops - Gloss White
- Fineliner zwart

Hierbij nog een kort shopverslagje. Op de foto hieronder zie je een deel van mijn buit. Naast het lieve koetje van Eline Pellinkhof, kocht ik ook nog het varkentje en katje. Qua designpapier heb ik me heel erg ingehouden (trots! haha), heb alleen de twee paper pads gekocht die je op de foto ziet: pastelkleurtjes van Lawn Fawn en een stoer blokje met hout-patroontjes van DoCrafts - Papermania. Verder kocht ik heel wat vierkante enveloppen (waren bijna op), kaarten-karton (wat aanvulling en wat mooie nieuwe kleuren) en nog een aantal andere stansen van Marianne Design. Jullie zien het allemaal in de komende weken wel voorbij komen :). Komen jullie dan ook af en toe kijken?

Jammer dat de mei-collectie van MD er nog niet was: zee-thema, I love it! Nog even geduld hebben daarvoor... ennn ik zag dat juni nog meer zeediertjes belooft! Oehh, dat wordt weer wat. Maar voor nu eerst genieten van deze nieuwe spullen, wat ook zeker weten gaat lukken!




BewarenBewaren

10 opmerkingen:

  1. Super leuk kaartje heb je gemaakt. Gezellig om na de beurs een knutseldagje te houden, lekker genieten van de gekochte spullen. & die zijn ook erg tof, leuk geshopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke kaart heb je gemaakt, schattig die koala! En wat een mooie spulletjes heb je gekocht Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf eerste kaartje met je nieuwe spulletjes, erg leuk! Je bent inderdaad goed geslaagd, heerlijk om daar meteen mee aan de slag te gaan. De koe staat nog op mijn verlanglijstje, maar ben net gezwicht voor de complete Distress Oxide set, dus dat was een fikse aanschaf en 'je kan niet alles'.....
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke spulletjes! En heerlijk om gelijk die dag erna aan de slag te gaan met de spullen! Je eerste kaartje is in ieder geval al erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke aankoopjes heb je gedaan. Altijd leuk om even te snuffelen op deze beurs. Ik ben donderdag geweest.
    Je kaartje is super lief!!

    liefs Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed geshopt zeg.... En ook meteen leuk geknutseld, de koala's zijn zo lief... Geniet van je spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat jullie je gezamenlijke en gezellige weekendje weer hebben gehad. Mooie buit, heel veel plezier er mee! De koala's zijn echt wel heel schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie spulletjes. beide papierblokjes heb ik ook. Zo leuk om mee te werken. En ja die dieren.....geweldig. De koala`s zijn zo cute. Veel knutselplezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.