zaterdag 30 juni 2018

Thanks - Stagiairs (2x)

Aanstaande dinsdag zijn onze stagiairs voor het laatst. Twee heren dit keer en die kijken vast niet op mijn blog.. dus ik laat mijn kaartjes voor hen alvast aan jullie zien.


Ik ging aan de slag met de sketch onderaan dit blogbericht. Het was prachtig weer buiten, dus ik wilde iets maken wat niet al te veel tijd in beslag nam en natuurlijk niet teveel poespas op een kaart voor die gasten... het moet wel een beetje stoer blijven :).


Ik ging aan de slag met dit leuke papier van Pink & Main, waarvan ik de patroontjes erg leuk, strak en fris vind en toch ook erg geschikt voor mannenkaarten. Ik stanste het woord 'thanks' uit wit papier en vervolgens uit zwart foam wat ik weer teruglegde in het gat van het papier. Heb ik een tijdje geleden geleerd bij Larissa... vind het effect erg leuk. Het heet blijkbaar 'Eclipse Technique'. Of misschien mag het pas zo heten als je vervolgens op het foam weer het papier terugpakt.. maar ach geef het een naampje hihi.


Hieronder de twee kaarten samen:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart blauw
- Designpapier: Pink & Main - Beach Bum
- Stans 'thanks': Winnie & Walter
- Washi Tape
- Fineliner zwart

Deze kaarten doen mee aan de volgende uitdagingen:
Crazy 4 Challenges: inlaid word dies 'eclipse technique'
CAS Colours & Sketches: onderstaande sketch


Wat zijn jullie plannen vandaag met het stralende weer? 
Ik ga zo eerst even met Zoë naar de kapsalon... het is echt weer tijd met haar wilde bos hihi. Daarna gaan we het badje in de tuin opzetten dat ik afgelopen week kocht. Dat wordt leuk! Vanavond nog lekker bbq-en met de restjes van de vorige keer (wij kopen altijd teveel in voor een bbq, jullie ook?).

8 opmerkingen:

 1. zijn echte stoere kaarten geworden eet ze met de BBQ
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf en stoer kaartje! Wij gaan ook lekker bbq-en, met z’n tweetjes. En nu zit ik buiten ff een blogrondje te maken, dat schiet er op dit moment weleens bij in...Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker wel stoer deze thanks kaartjes voor de stagiaires.
  Ah Zoë naar de kapper, dat zal wel met dat mooie haar.
  & vandaag bezig geweest met de bedankjes en bij Thom in de winkel langs geweest voor een nieuwe bril. Morgen op kraamvisite en lekker van de zon genieten. Geniet ervan met je gezinnetje. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat Zoë zo een bos met haar heeft. Wel een plukje bewaren hoor! Je kaartjes voor de stagiaires zijn super! Stoer en toch vrolijk!! Je weekend klinkt heerlijk relaxed, ik heb helaas nog heel veel dingen die 'moeten' dit weekend, hopelijk morgen nog een uurtje knutstelen aan de tuintafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat les ik allemaal... Zoe naar de kapper en en badje opzetten in de tuin... Wat gaat de tijd snel... geniet er heerlijk van. Je kaartjes voor de stagiaires zijn heel gaaf. EN lekker om snel klaar te zijn met dit weer! Ik vlucht alleen naar binnen als het té warm wordt. Ons huis is namelijk lekker koel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kaartjes, stoer! Zoë naar de kapper, wat grappig voor zo'n kleintje. Maar ja, ze heeft dan ook een mooie bos haar. Geniet van het weekend verder. Wij zijn het goed gestart met ons feestje, ben nog aan het nagenieten. We hebben gisteren ge-bbq-d, dus vandaag staat er een pasta-salade op het menu.
  grt.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Both cards are awesome! Great interpretation of the sketch and wonderful use of the washi tape. Thanks for playing along with us at CAS Colours & Sketches this week. Please come back with us again.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cute card! The bold sentiment really pops! Thanks for joining us this week at CC&S!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda