zondag 16 april 2017

In een Lijstje #7 - New York

Gisteren reisden mijn moeder, zusje en ik af naar het altijd gezellige Bovenkarspel. Nou ja, of de rest van Bovenkarspel gezellig is weten we niet, maar Bij Oma Dee is het altijd een (knutsel-)feestje!

Dit keer volgden we een workshop 'Scrappen in een lijstje'. Als thema koos ik foto's van ons bezoek aan New York afgelopen september. Het waren een aantal geweldige dagen en ik had er nog geen foto's van in huis, daar moest verandering in komen!
Ik ging aan de slag met mintgroen en rustige tinten zoals lichtbruin en grijs. Ik stanste wat sterretjes uit papier en een aantal andere uit foam voor wat detail in structuur. Leuk spul, foam, had het zelf nog niet eerder gebruikt op deze manier. Zo makkelijk om te stansen ook. 

Hieronder het eindresultaat, jammer dat je de kleine details niet op de foto zien (zoals stikrandjes in de foto's), maar om een indruk te krijgen... voilà:


En de lijstjes van ons drieën samen:


Fijne Paasdagen!

7 opmerkingen:

 1. Ja het was weer een super gezellige dag,en zo leuk dat jullie nu met z'n drietjes kwamen! was weer een leuke groep, en jullie hebben mooie lijstjes gemaakt! Prachtige foto's heb je gebruikt, en de stiksteekjes rond je foto's zijn idd heel erg leuk!
  Hoop jullie weer eens te zien en doe de groetjes en je moeder en Sandra!
  Fijne pass verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top lijstje! Van allemaal trouwens. Weer het een en ander geleerd en inspiratie opgedaan.
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg geslaagd, mooie lijsten hebben jullie gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda