zaterdag 13 april 2019

Workshop MFT bij Doe@Ding #3

Vorig weekend gingen mijn moeder en ik weer naar Spijkenisse voor een workshop bij Doe@Ding. We hadden daar weer afgesproken met Larissa en haar moeder, gezellig


's Morgens begonnen we met de workshop van Angela. We maakten twee kaarten, de eerste met de lieve nieuwe katjes van MFT. Wat zijn ze leuk, hè? Weer eens wat anders om de diertjes niet in te kleuren op deze kaart. Vind het effect wel erg leuk, maar wel inkleuren is geloof ik toch wel meer 'mijn ding'. 


De tweede kaart heb ik niet helemaal volgens het idee van de workshop uitgevoerd. Althans, de opzet klopt wel, maar in plaats van een paas-kaartje met konijntje maakte ik een verjaardagskaart met vlinders :).


Na een heerlijke lunch en shop-rondje in de winkel (heb me heel goed ingehouden!), volgden we het tweede gedeelte van de workshop bij Inge. De eerste creatie werd een kaart, met in de binnenkant een vakje voor een giftcard.


En save the best for last... een schuifdoosje voor een reep (Milka) chocolade! Als je aan de rechterkant aan de strik trekt, schuift zo de reep eruit :).


Het was weer een super leuke en gezellige dag. Thuis hebben we nog de laatste 'puntjes op de i' gezet en hieronder zie je de creaties nog even met zijn vieren samen:


De volgende workshop staat voor ons weer gepland in oktober, nog even geduld dus... maar het zal het wachten vast en zeker wel weer waard zijn!

Fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende serie kaarten heb je weer gemaakt Linda!!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super mooie kaarten en prachtige kleuren :)
  groetjes Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke kaartjes en creaties heb je gemaakt op de workshop en dat allemaal in blauwe/groene tinten ;)
  Zeker leuk effect om de diertjes stempels niet in te kleuren. Door de papiertjes en spetters is het ook echt niet nodig.
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey Linda,

  dat zijn prachtige kaartjes geworden!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke creaties heb je gemaakt tijdens de workshop!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat was het weer gezellig he?! Zo van genoten.
  & tof hoe jij je kaartjes hebt afgemaakt.
  Op naar de volgende, al duurt dat inderdaad nog even.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn super geworden.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda