donderdag 28 november 2019

Kerst 2019 - Hertje (Gastdesigner 52 Weeks to Christmas)

Doordat ik in oktober de challenge gewonnen had, mocht ik dit keer gastdesigner zijn op het blog van 52 Weeks to Christmas. Een hele leuke eer, dus ik deed graag mee!

De uitdaging: een kerstkaart met een dier, dat moest niet al te moeilijk zijn. Maar misschien was het juist wel moeilijk, omdat ik geen keuze kon maken welk dier dan! Uiteindelijk koos ik voor een hertje, een van mijn lievelings-stansen ontworpen door Eline Pellinkhof. Mijn moeder kocht onlangs dit toffe Kerst-stencil van Dutch Doobadoo. Leuk om daar ook eens mee aan de slag gaan!


De basis maakte ik van wit karton, de letters knipte ik uit het mooie nieuwe kerstpapier van StudioLight. Ik vind het zulk leuk papier: ben zo gek op die niet-traditionele kerstkleurtjes en de moderne patroontjes! 

O en nu ik weer de woorden 'nieuw papier' in mijn mond (pen) neem, moet ik denken aan een reactie van Rhodé een tijdje geleden op mijn blog. Ik moet opbiechten dat ik inderdaad heeeeel veel designpapier heb! Ik denk dat wanneer ik nooit meer papier zou kopen, ik nog geen tekort zou hebben over 10 jaar. Oei... nou dat is eruit. Hoe zit het met jullie papier- of andere knutselverslaving?

Terug naar mijn creatie... Het lieve hertje ligt er lekker bij met zijn warme muts in bijpassende kleur.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskarton wit
- Designpapier: StudioLight - Winter Joys
- Stencil 'Kerst': Dutch Doobadoo
- Stans hertje: Marianne Design - Eline's Hertje COL1401
- Glitterpapier wit
- Touwtje

13 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart! Het hertje is ook een van mijn favorieten. Leuk in die blauwe tinten 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk kaartje heb je gemaakt met het schattige hertje leuk zo met die letters
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje heb je gemaakt Linda! Super!
    Groetjes Suzan
    DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe kerstkaart Linda , ik hou van deze kleurtjes !!
    Fijne dag en gezellig dat je GD bent bij 52WTC
    Groetjes van Epie DT52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha, die Linda! Ik denk dat ik dat ook kan zeggen van het DP. Je verzamelt langzaam een heleboel! Je kerstkaart van vandaag is weer heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een superleuke kerstkaart Linda. Mooie kleurtjes heb je gebruikt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige "Kerst" kaart met dat lieve hertje.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart, Linda. Leuk dat je GDT mag zijn! En papier, tja...ik denk dat ik hier ook tot in lengte van dagen voldoende papier in huis heb liggen. Een vriendin van mij roept geregeld: ja, maar nu kan ik het betalen, als ik het straks minder goed heb heb ik in elk geval nog leuk materiaal om mee te knutselen, hahaha... Tja, goede reden ;-) Ik probeer mezelf nu echt in te houden en even niets te kopen. Maar ja, toen kwam een andere vriendin spontaan met een mooi papierblokje aanzetten als cadeautje. Daar kan ik dan weer niks aan doen, he (hihi)
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. toffe kaart als gastdesigner Linda, lijkt wel alsof wij afgesproken hebben vandaag, een gelijkaardig modelletje, zelfde papierblokje, ... ik gebruikte op één van mijn kaartjes ook herten, maar dan wel gestempelde...
    Groetjes
    Nancy 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wouw wat een prachtig kerstkaartje!! Dit hertje vind ik één van de leukste diertjes van Marianne, vooral voor de kerst. De kleuren die je gebruikt hebt zijn ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is prachtig! Ik heb ondertussen ook veel papier. En deze week ging ik langs de Action en kocht daar zulk mooi papier. Wel 5 blokken. Maar zo blij als een klein kind en ineens kei veel inspiratie. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze is echt heel leuk! Grappig om te lezen dat jij ook zoveel DP hebt! En je gebruikt toch altijd best wel wat op je kaarten. Maar ja, er is zoveel mooi DP te koop. Soms kan je het gewoon niet laten liggen, he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. heel leuk met die tekst, mooi papier gekozen, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.