maandag 17 december 2018

Kerst 2018 - Bal voor Zoë

Ik wilde voor Zoë graag een speciale kerstbal. Ik had vroeger ook een eigen kerstbal en dat vond ik super cool. Nu kon ik in de winkels nog niet echt wat naar mijn idee vinden, en dus dacht ik: ik maak er zelf een!


Bij Action vond ik (voor een prikkie, uiteraard) van deze plastic ballen waar je zelf iets tussen kan doen. Dus ik ging aan de knutsel! De lieve kleine pinguïns van Hello Bluebird werden het uitgangspunt. Wat leuke roze kerst-papiertjes erbij en de tekst was makkelijk te bedenken :).


Aan de ene kant een schaatsende pinguïn en de tekst: Zoë's eerste Kerst. En op de achterkant een snoepende pinguïn en het jaartal van haar eerste Kerst.


7 opmerkingen:

 1. Hi Linda, wat leuk gedaan , geweldig als ze straks 17 is en je hangt de kerstbal weer in de boom.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel leuker dan de ballen die in de winkel te koop zijn!! Super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en speciale kerstbal,Heb de kerst ballen van onze jongens ook nog , ga ze eerdaags geven.Waren cadeautjes van hun Oma en Opa dus dat is altijd leuk.
  Je dochter zal hem later koesteren.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Dit is zo leuk! Als ik die ballen ook tegen kom, dan koop ik ze,ook heel leuk om volgende kerst als kadootje te geven...nu ben ik met naaikadootjes bezig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superleuk dit Linda!! Heel bijzonder zo een eerste kerst, dat verdiend inderdaad een eigen bal!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda