vrijdag 21 december 2018

Kerst 2018 - Fall Buddies

Hoewel deze fantastische stempelset van Hello Bluebird 'Fall Buddies' heet, vind ik ze super geschikt voor winterse kaarten en kerstkaarten. De diertjes zijn lekker warm aangekleed met hun dikke sjaals, dus tijd om buiten te spelen!


Wat wit glitterpapier zorgde voor een mooi pak sneeuw op de kaart. Ik maakte de achtergrond met Distress Oxides, wat een super inkt is dat en die kleuren... wow! De kerstman fluisterde mij alvast veelbelovend toe dat er ook een aantal onder de kerstboom liggen voor mij... oeeeeh! 


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart roze
- Inkt (achtergrond): Distress Oxides - Faded Jeans, Salty Ocean, Tumbled Glass
- Stempel tekst: Action (oude stempelset)
- Glitterpapier wit
- Fineliner zwart

O ja, en ik zat dus te denken, wat is dit diertje nou rechts op de kaart? Het lijkt wel een eekhoorn, maar op veel voorbeeldkaarten is hij ook in deze kleurstelling gekleurd, dus lijkt het meer op een wasbeer... haha. Wat denken jullie?

4 opmerkingen:

 1. Geen idee hoe het met de wasbeer eekhoorn zit, maar een schattig kaartje is het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd weer. Tof dat roze met blauw.
  & ik zou zeggen een wasbeer ja. Maar leuk is het beestje sowieso.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve diertjes dit!! En wat je vraag betreft.. ik zou zeggen een eekhoorn met een identiteitscrisis! (maar whatever.. hij is superschattig.. of zij natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.