dinsdag 26 maart 2019

Ooievaar #6 - Zwanger

Bij Dutch Card Lovers loopt momenteel de uitdaging om een tag te maken of er een op een kaart te verwerken. Ik koos voor de laatste optie en maakte een felicitatie-kaartje voor een zwangerschap

Over zwangerschap gesproken, ik ben inmiddels heerlijk aan het genieten van mijn verlof en ondertussen de puntjes op de i aan het zetten in huis voor de komst van de baby. Het aftellen is nu wel een beetje begonnen... al mag ze nog wel even lekker in mijn buik blijven zitten hoor. Begin mei ben ik uitgerekend, dus ze heeft nog even :).


Voor deze kaart stanste ik de ooievaar van Eline Pellinkhof weer eens uit. Leuk is 'tie hè? Het werd een kaartje voor de voorraad. Altijd afwachten hoeveel tijd ik straks nog heb om te knutselen, dus dan maar een beetje vooruit denken / werken ;). 


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Designpapier: Kesi'Art - Happy 2017 & Action
- Stans ooievaar: Marianne Design - Eline's Stork COL1420
- Stempel tekst: Marianne Design - Eline's Teksten EC0138
- Touwtje jute
- Fineliner zwart

11 opmerkingen:

 1. Zo lief en leuk dit kaartje. Mooi papier heb je gebruikt.
  & lekker genieten inderdaad. Volgende week lekker nog op knutseluitje. & verder lekker tijd voor jezelf nemen. Heb je verdiend!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje!! Ik zat vandaag juist aan je te denken, of je al met verlof zou zijn! Fijn om te lezen dan nu :) Groetjes en succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje. Die streepjes op je tag doen het goed.
  Heerlijk dat je verlof al begonnen is. Geniet ervan! Straks zal het wellicht wat drukker zijn met twee plukjes om voor te zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje in mooie kleurtjes!
  Geniet van je verlof...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief babykaartje in deze schattige kleurtjes! Geniet van je verlof!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh! Ben je nu al met verlof? Gaat snel zo van de zijlijn! Je kaartje is enig! Ik hoop ook dit soort kaartje te kunnen gaan maken, maar het loopt nog niet storm met zwangerschappen (straks iedereen tegelijk uit de vriendengroepen van mijn kinderen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke kaart is het geworden!!
  Geniet lekker van je verlof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf kaartje, de tag vormt een mooie rustige achterrond, waardoor de ooievaar er goed uitspringt! Fijn dat je meedoet met Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk kaartje Linda! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers. Fijne verloftijd, ook een beetje tijd om te knutselen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super cute kaartje met die vrolijke tag. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaart!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda