donderdag 26 juli 2018

Cats #16 - Life is Better with a Cat

Ik ben het 100% eens met de titel en de stempel op deze kaart: life is better with a cat! Hoewel ons poezenbeest met dit warme weer meer op een vloerkleedje lijkt dan op een kat (ze ligt constant languit op het laminaat...), is het zoveel gezelliger in huis! Ze zit bijvoorbeeld altijd bij de deur te wachten als ik uit werk kom. En als ze nog boven ligt, dan stormt ze de trap af om me te begroeten. Te leuk! Ze is geen schoot-kat, maar komt wel lekker bij je liggen op de bank (of bed). Ze weet nog niet zo goed wat ze van Zoë vindt, geloof ik... ze komt wel steeds bij haar kijken, maar zodra Zoë haar wil aaien is ze toch vaak gauw weg.


De kat op dit kaartje blijft wel rustig zitten in haar mooie mandje; leuk hè? Ik vind deze nieuwe stansen van Eline Pellinkhof echt geweldig in elk geval!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Designpapier: Marianne Design - Crafty Patterns
- Stans poes: Marianne Design - Eline's Kitten COL1454
- Stans mand: Marianne Design LR0520
- Stempel tekst: Marianne Design - Eline's Kittens EC0172
- Touwtje

Fijn weekend! Wat zijn jullie plannen?
Ik was vandaag al vrij :) ben met een vriendin en Zoë naar een parkje geweest, lekker relaxen. Morgen ga ik samen met mijn vader op jacht naar een moederfiets en zondag hebben we afgesproken met twee andere stellen (en baby's!) van onze zwangerschapscursus.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verhaal over jullie poezenbeest. lekker dat je vrij bent. Vandaag heb ik kerstkaartjes zitten maken. Ventilator aan en dat was wel te doen. Het weekend hou ik mij ook rustig. Lekker knutselen,
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke kaart! Onze kater ligt ook meer plat onder de tafel dan gewoonlijk op zijn stoel voor het raam...
  Geniet van je weekend!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt leuk je weekend! Gezellige dingen op het program. Je kaart is ook enig! DIe poesjes heb ik ook , maar nog niet aan toe gekomen. Moet toch binnenkort maar eens gaan stansen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk kaartje, die papiertjes blijven leuk! Evenals de katjes, wat een geinige stansjes zijn het! Dit keer heb ik geen stansmachine meegenomen op vakantie en stiekem mis ik em nu. Het is hier in Zuid-Limburg zo warm en met mijn sproetenhuid verstandiger om 's middags binnen te blijven, dus ik zou graag wat met de katjes, de toekan, de leeuw(in) en flamingo aan de slag gaan, haha. Maar ik heb wel wat materialen bij me, dus ben wat andere dingen aan het rommelen. Dit weekend zijn we ook nog hier en dan wordt het wat koeler, dus kunnen we weer lekker buiten bivakkeren.
  Fijn weekend!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een superlief kaartje, ik vind de peozenstans ook geweldig je kan weer zoveel leuke kaartjes mee maken
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey Linda,

  wat een lieve kaart is dit geworden. Ik ben gek op poezen en heb deze stans ook al even liggen. Hopelijk kan ik daar binnenkort eindelijk mee aan de slag.

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda