woensdag 4 juli 2018

Zebra #1 - Laurie Geboren

Een oud collega van mij met wie ik erg goed omging is een aantal jaar geleden naar Frankrijk verhuisd. Inmiddels heeft zij daar haar liefde van haar leven gevonden en zijn wij een soort moderne penvriendinnen geworden: we spreken elkaar veel via WhatsApp. Toen ik zwanger was werd dat steeds meer en toen zij ook zwanger was, hadden we helemaal veel om over te 'pennen'.


Inmiddels is kleine Laurie geboren, haar tweede naam is Estelle. Natuurlijk ging er een zelfgemaakt kaartje die kant op; gepersonaliseerd met haar eigen mooie naam :). Een lief zebraatje vond ik wel passend voor deze kaart. 


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Designpapier: Marianne Design - Crafty Patterns
- Stans sterren: Memory Box - Cosmic Star Set
- Stempel zebra: Marianne Design - Eline's Zebra EC0170
- Stempel alfabet: Nellies Choice - alfabet Lars ALCS002
- Washi Tape zilverkleurig: Hema

9 opmerkingen:

 1. Fijn he, dat je via whatsapp zo makkelijk contact kunt houden...hoewel echte post wel veel leuker is :-) Mooie kaart voor het nieuwe kindje!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel bijzonder en wat een leuke kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dit verhaal erbij! En dat jullie contact nu zo gezellig is en veel/vaak via de app. Je kaart is inderdaad erg mooi gepersonialiseerd met de kleine sterretjes! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje voor je oud-collega en penvriendin!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bijzonder dat jullie nog het leuke contact hebben. Ondanks de afstand.
  Het kaartje is echt super lief! Het ezeltje is zo’n leukerd.
  Fijne avond. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om zo met elkaar contact te houden. En met elkaars zwangerschappen mee te genieten. Ja, natuurlijk mag er dan een mooi kaartje naar Frankrijk als er dan een kleine is. En zo'n mooi gepersonaliseerd kaartje is een cadeautje op zich.

  Lieve groet, Clarisse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof weer Linda!! En je boxkaart is ook echt weer een toppertje.
  Jammer dat je niet even op kraambezoek kan bij je oud collega. Maar dan is app wel de uitkomst. En helemaal leuk dat jullie nu allebei zo'n klein meisje hebben.
  Fijne week!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een lief kaartje bijzonder hoor zo'n vriendschap
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Das bijzonder, zo’n ‘penvriendschap’! Heerlijk toch dat er WhatsApp is?! Kan me voorstellen dat je elkaar veel te vertellen hebt als je allebei zwanger bent, maar ook nu met allebei een kleintje. Vind je kaart voor de kleine Française erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda