donderdag 26 maart 2020

Stippen op Porselein #5 - Schaaltje (voor Paaseitjes)

Daar ben ik weer met een stipsel! Bedankt voor jullie leuke reacties op deze tweede hobby van mij. En wat leuk om te horen dat een aantal van jullie dit ook doen (of op het punt staan om het eens te doen). 


Dit keer heb ik een schaaltje gestipt, waarbij ik de kleuren uit ons interieur gebruikte. Je ziet op de achtergrond onze mintgroene (Flexa Early Dew.. voor de kenners) muur. Die kleur moest dus in ieder geval op het schaaltje terugkomen. Verder gebruikte ik wat aardetinten en een finishing touch van koper. Het schaaltje heeft het perfecte formaat voor paaseitjes, dus de komende weken wordt hij intensief gebruikt :). Leuk detail: de papiertjes van de paaseitjes van Jumbo zijn ook gestipt. Perfect match!1 opmerking:

  1. Wat een lief schaaltje Linda! Bij mij zou het ook erg goed staan, ik heb dezelfde kleur muur. Alleen die eitjes blijven er hier niet erg lang in liggen vrees ik...

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.