vrijdag 20 maart 2020

Toadally Awesome #2

Ik heb de laatste tijd al een aantal van dit soort langgerekte kaarten gemaakt, vind het echt een leuk model! Al blijft mijn 'all-time favorite' toch wel de vierkante kaart... maar voor de afwisseling dus vandaag een lange!


Ik kan nog steeds teren op de berg achtergrondjes die ik een tijdje geleden maakte tijdens een knutseldate bij Larissa. Dat was echt een goede actie: het is gemakkelijk te combineren met kletsen (want dat doen we graag!) en nu heb ik bovendien een super fijne voorraad, zodat ik snel aan de slag kan als ik een idee heb. Dit keer maakte ik een verjaardagskaart met kikkertjes in de schemering en twee vuurvliegjes in de lucht. 


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Inkt achtergrond: Distress Oxide Inkt
- Stempels: Lawn Fawn - Toadally Awesome
- Fineliner wit

3 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje, leuk tafereeltje! En ja, je maakt toch vaak hetzelfde model kaart, terwijl iets anders ook leuk kan zijn, dat bewijs jij hier...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, Linda.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heel leuk zo een lange smalle kaart. We hadden zoiets laatst als challenge bij DCL en toen nam ik me voor het vaker te doen maar toch vergeet ik dat steeds. Terwijl je hier laat zien hoe leuk zo een kaart kan zijn. Heel lief met deze kikkertjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.