donderdag 19 december 2013

Laatste Kerstkaart 2013 + Presentje Collega's

Mijn laatste kerstkaartje die ik jullie laat zien dit jaar. Altijd wel leuk hoor al die kerstkaarten, maar nu ze allemaal af zijn en op de post, heb ik er heeeeeeeeel eerlijk gezegd wel weer eventjes genoeg van. Heb nu dan weer zo'n zin om gewone kaarten te maken met vlinders, hartjes, bloemen, beertjes etc etc. Want daar is het de laatste tijd weinig van gekomen. Hebben jullie dat ook?


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart kraft
- Designpapier: Eline's Scandinavian Winter
- Stans sneeuwvlok: Marianne Design LR0123
- Stans knoopje: JoyCrafts
- Washi tape: by Zenz


Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Songbird Challenge: Merry Christmas Everybody
Unstampabelles: Christmas
Card Mania: Winter Wonderland

Ik vind het altijd leuk om voor collega's iets te mee te nemen voor Kerst. Dit jaar werd het een kaarsje in de vorm van een dennenappel, een zelfgemaakte tag en een chocolade kerstkransje:


Het superleuke blogitem van Yvonne heeft nu een eigen blog gekregen: 52 weeks of Christmas. Hierbij maak je elke week van het jaar een kerstkaart, zodat je op het laatst niet hoeft te stressen. Nu moet ik zeggen dat het me dit jaar goed is bevallen! Ik heb niet elke week mee gedaan, dus moest nog wel wat extra kaarten maken de laatste weken, maar stress heb ik niet gehad :-), thanks Yvonne! Volgend jaar ben ik er dus weer bij!

Liefs,

Linda

16 opmerkingen:

  1. Wij snappen wel dat je de kerstkaartjes zat bent! op een gegeven moment ben je ze echt zat en wil je inderdaad graag iets anders maken. maar wij hadden nog wel eventjes verder willen genieten van jouw kerstkaartjes hoor! want deze is alweer zo ontzettend gaaf!! Prachtig gemaakt :) & iedere week een kerstkaartje maken is echt een slim idee! Denk dat wij dat ook maar eens gaan doen...

    ,Wij wensen jou hele gezellig kerstdagen toe & een gelukkig, gezond & liefdevol 2014 toe!
    Lief, van ons 2

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als dit je restjes Eline's Scandinavian Christmas papier zijn dan heb je er een super leuke kaart mee gemaakt Linda en de verwennerijtjes zien er ook enig uit!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was er op een gegeven moment ook helemaal klaar mee, zelfs al voordat ik mijn nieuwe BoBunny winterpapier had gebruikt! En toen ik mijn tags ging schijven was ik zó blij dat ik heel toevallig precies genoeg tags had. Ik heb twee reserve kaarten en nu alles op de post is, sluit ik de kerst ook af. Heerlijk weer aan de slag met andere dingen. Dit kerstkaartje is een leuk model, mooie afsluiter! Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja, je kerstcadeautje is ook helemaal leuk. Het idee alleen al, maar ook leuk ingepakt en met het labeltje er bij helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Great use of stash and washi tape bits - looks fabulous. Thanks for sharing with us at Unstampabelles.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beautiful collection of papers. Lovely card. Thanks for being part of the Unstampabelles challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kaartje en wat een superleuke cadeautjes! Die zullen zeker gewaardeerd worden!! En graag gedaan :-) De 52 weken zijn rond! Heel erg bedankt voor het meedoen, fijne dagen en hopelijk tot volgend jaar!!
    Kerst-groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart, Linda! Je cadeautjes voor je collega's zien er goed uit, leuk en attent dat je dat doet!
    Ook hier geen kerstkaartjesstress door het hele jaar ze te maken, maar weer eens wat anders is inderdaad wel fijn :) want op het laatst moest er toch nog wat bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk weer even wat anders, maar ik heb dankzij Yvonne ook geen kerststress gehad, dus ik doe volgend jaar ook weer braaf mee :-)) je kaartje is zo leuk, kraft en het papier doen het goed samen. Wat attend dat je voor je collega's een kadootje mee neemt, leuk in gepakt. Fijn kerstdagen. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk gedaan, al die verschillende papiertjes bij elkaar! Heerlijk dat je kerstkaarten af zijn! Ik kan dan ook even geen kerstspullen meer zien. Gaan in een doos aan de kant, ruimte voor andere dingen! Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel herkenbaar, ik snak naar gewone kaarten hihi Ik vind deze versie van jou trouwens wel super leuk geworden met die strookjes. En ook je presentjes voor je collega's zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lovely selection of papers! The snowflake looks fab too! Thanks for playing along at Songbird Challenge!
    Chris
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb niet zo heeel veel kerstkaarten gemaakt omdat ik er ook niet zo heel veel verstuur, dus bij mij begint het nu altijd pas met de zin ook en zo ;-)
    Je kaart is leuk met de stroken en dat papier verveeld zomaar ook niet!
    Die kerstpresentjes zijn leuk. Zelf bedenk ik ook vaak zoiets voor collega's.
    Nog gefeliciteerd trouwens, want ik las dat je jarig was!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ziet dat er gezellig uit, en je kaartje is ook heel erg leuk !

    Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind het een leuk kaartje en een nog leuker kadootje! Ik wens je het allerbeste voor 2014 en dat je weer mooie creaties mag maken (en ja, ik wil ook wel weer gewone kaartjes maken..,..)

    groetjes
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  16. So cute and love the bits of music paper. Great job and thanks so much for playing at the UnstampaBelles Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.