zaterdag 11 augustus 2018

Creatief Vrijgezellenfeestje

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, het vrijgezellenfeestje dat ik voor mijn zusje organiseerde. We begonnen bij mij thuis met een lunch. Ze had nog niks vermoed / doorgehad! Het was een leuke verrassing dat iedereen daar ineens was. 


Na de lunch (iedereen had wat lekkers gemaakt / meegebracht) hebben we een workshop gevolgd. Daarbij hebben we boomstamschijven beschilderd / beschreven. Hieronder zie je het resultaat van iedereen. Ontzettend leuk om te doen en iedereen had wat moois om mee naar huis te nemen.

We maakten een mini-schijfje, hieronder zie je de mijne met cactus:


En een grote schijf van circa 30cm doorsnede. Hieronder de mijne, met vetplantjes. Ik liet me inspireren door de mooie tekeningen van Tarra Wood. Ik vond haar via Instagram.


Na afloop hebben we nog lekker gegeten en toen was het alweer voorbij. Maar ze heeft een mooie, geslaagde dag om op terug te kijken. En wij ook!

Fijn weekend!

8 opmerkingen:

 1. Ja eindelijk was het zover. Leuk dat ze niks doorhad. Super geregeld.
  Wat tof deze workshop, leuke boomstammen zijn er gemaakt.
  Nu op naar de grote dag ik september.
  & jullie hebben zeker iets leuks om op terug te kijken, goed gedaan!
  Fijn weekend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel gezellig uit! En wat leuks maken is altijd tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke creaties! En heel toevallig had ik gisteren ook het vrijgezellenfeestje dat ik voor mijn zusje organiseerde! Bij jullie ziet het er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda,
  Zo leuk om je zusje op deze manier te verrassen! En zo'n vrijgezellenfeestje is natuurlijk helemaal leuk. Jullie hebben leuke dingen gemaakt Ik heb ze allemaal even bekeken. Zo verschillend en heel gaaf.
  Mooie dag om op terug te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda,
  Wat super leuk om te doen denk ik. En gaaf geworden!! En alvast een hele leuke bruiloft toegewenst. Toch heel speciaal als je zus trouwt.
  Fijn weekend verder!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi aandenken aan deze gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed gedaan dat je zus helemaal niets in de gaten had! Zo hoort het natuurlijk ook bij een vrijgezellenfeest, maar het moet natuurlijk nog wel lukken om het geheim te houden. Boomschijven beschilderen, wat een originele workshop! Die van jou met cactus en vetplantjes zien er echt heel gaaf uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda