zaterdag 28 april 2012

Vogelliefjes

Heerlijk, ik heb mijn bestelling van Hobby Resort ontvangen. Weer heel wat leuke spulletjes erbij! Mooi papier van BoBunny en Meadow Lark, schattig lint met mini-pompoms van Marianne Design,  nieuwe kopjes voor op mijn SewEasy (kruisjes, blaadjes en bloemetjes), en wat leuke clear stamps (waaronder het alfabet, waar ik heel blij mee ben!).

  

Maar iets wat eigenlijk nog heerlijker is, is dat ik donderdag mijn diploma voor het Hoger Hotelonderwijs in ontvangst heb mogen nemen! Eind januari wist ik dat ik geslaagd was, maar het voelt toch wel extra goed nu ik hem echt in handen heb. Hieronder zie je wat kiekjes van de uitreiking.


Maar deze blog is natuurlijk gemaakt om nieuwe creaties te laten zien, dus bij deze:


Uiteraard heb ik direct het prachtige achtergrondpapier gebruikt uit mijn bestelling. Het roze is uit het blok van Meadow Lark, het crème-kleurige en groene uit het blok van BoBunny. Het roze lint kreeg ik gratis bij mijn bestelling van Hobby Resort! Erg goede combi bij deze kaart. Uiteindelijk heb ik de kaart afgemaakt met een Gefeliciteerd-label met roosjes, een hoek-sticker van Action en wat Pearl Drops. Hieronder nog wat details van de kaart op de foto:




Liefs,

Linda

3 opmerkingen:

  1. Hoi Linda, eerst en vooral gefeliciteerd met je diploma! Weer een enorme mijlpaal in je leven.
    Wauww wat een leuke spulletjes heb je besteld, kan je weer uren mee freubelen en aan je kaartje te zien is dat goed gelukt, super leuk kaartje, dat vogeltje vind ik zo mooi! Je details passen er heel mooi bij.
    Fijne zondag! Liefs Kizzy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat maak jij een mooie kaartjes Linda....en wat een leuk blog heb je.

    Kom je ook even kijken op mijn nieuwe blog www.noortje-design.blogspot.com, je kunt tot maandagavond 4 leuke Clear Stamps winnen.

    Liefs,
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.