zondag 31 januari 2021

Opkikker #29 - Set van Twee

Joepie, ook bij mij vielen afgelopen week leuke nieuwe knutselspullen op de deurmat! Onder andere deze leuke kikker-vellen.


Tijdens de wekelijkse knutselavond met mijn moeder (digitaal uiteraard... ivm de avondklok), gingen we aan de slag met deze leukers. Ik combineerde ze met wat ouder papier van Eline Pellinkhof (Summer Picnic) en de nieuwe 'blossom' -bloemetjes.


Het werden twee vrolijke opkikker-kaartjes in frisse kleurtjes. 


Hieronder zie je het stelletje nog even samen op de foto:


Fijne zondag verder!

zaterdag 23 januari 2021

Cats #25 - Bedankt, Elfa

Net zoals de vorige kaart die ik liet zien, maakte ik ook deze voor iemand die heel regelmatig bestellingen bij me plaatst voor mijn zelfgemaakte kaarten (die ik verkoop voor het goede doel). 


Degene voor wie ik het maakte, is dol op katten (en ik ook!) dus de keuze voor een lief diertje was snel gemaakt! De geweldige circle lay out van Marianne Design is zo leuk aan te kleden met wat mooie kleuren designpapier en wat toffe accessoires. Ik ben er gek op!


Fijn weekend nog verder!

donderdag 14 januari 2021

Hamster #3 - Cupcake & Thee

Deze kaart maakte ik voor iemand die in de afgelopen maanden heel wat van mijn zelfgemaakte kaarten gekocht heeft, welke ik verkoop voor het goede doel. Om diegene hiervoor te bedanken leek het me leuk om voor haar een kaart te maken.


Ik ging aan de slag met een heerlijke cupcake met grote toef room. Het lieve, ondeugende hamstertje weet daar wel raad mee! Een grote mok thee ernaast en dat is denk wel een geniet-momentje zo?


Deze kaart doet mee aan de uitdaging 'iets met een C' (in mijn geval dus cupcake) bij Knutsels en Kadootjes

Tot gauw weer!

maandag 4 januari 2021

Cats #24 - Circle Card

Pasgeleden maakten mijn moeder en ik deze cirkel-kaart. Wat was dat leuk om te maken! De vrolijke papiertjes van Doodlebug Design zijn een feestje om mee te werken, en natuurlijk ook...


... het katje en de leuke accessoires van Eline Pellinkhof!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Alles van Marianne Design, behalve:
Designpapier: Doodlebug Design - Kitten Smitten
- Stans hartjes: MFT - Speech Bubbles