donderdag 25 november 2021

Kerstkaarten, Visitekaartjes en een Tegeltje - Studentendrukwerk

Het liefst stuur ik alle familie en vrienden een handgemaakte kaart, maar met twee kleine kids in huis is een kerstkaartenproductie van 40 stuks helaas niet haalbaar meer. Ik ben blij als ik er een stuk of 15 à 20 kan maken. Maar om dit dan aan te vullen met standaard kerstkaarten, dat vind ik dan ook weer niet zo leuk. Een mooie oplossing vind ik dan een gepersonaliseerde kerstkaart. Dit jaar stelde ik deze samen op de site van Studentendrukwerk. Ik koos voor een feestelijke achtergrond met twee leuke kerstfoto's van ons gezin. Op de achterkant schreef ik een korte tekst met nog wat ruimte voor een persoonlijke touch en tot slot nog een klein fotootje van ons in kerstsfeer. Hoe doe jij dat? Maak jij voor iedereen een kaart of vul jij het ook op een andere manier aan?


Ohh kijk en hier ben ik zo trots op... mijn eigen visitekaartje! Zó leuk om bij een bestelling van kaartjes te doen (die verkoop ik voor het goede doel). En de QR-code op de achterkant? Die verwijst je direct naar mijn Instagram-pagina. Hoe tof is dat? Probeer het maar eens, als je het leuk vindt...


En er is nog veel meer leuks om te maken & bestellen bij Studentendrukwerk. Wat dacht je van dit gave tegeltje? Hij wordt geleverd met standaard om neer te zetten, maar je kan ook kiezen voor een ophangsysteem. Deze krijgt een mooie plek in mijn hobbykamer! Maar ook producten als bedrukte t-shirts, puzzels of onderzetters hebben ze. Leuk cadeau voor de feestdagen!






In samenwerking met Studentendrukwerk

vrijdag 1 oktober 2021

Schommelkaart met Koekjes

Halloooo, ben ik weer een keertje! Op het blog van de Lift Challenge is het momenteel de uitdaging om een schommelkaart te maken, met daarbij vellum. Deze uitdaging wilde ik niet aan me voorbij laten gaan, en ging dus aan de slag. Het werd een kerstkaart met de leuke, nieuwe koekjes van Jocelijne Design.


Ik zet hem binnenkort ook nog even op Instagram, met een filmpje erbij waarop je hem gezellig ziet schommelen. 

Zijn jullie al begonnen aan kerstkaarten?


maandag 19 juli 2021

In Marianne Magazine met Eline's Otters

Whoop whoop! Ik sta in het Marianne Magazine! Je vind mij op pagina 4 van de huidige uitgave! Daar ben ik best wel een beetje trots op!


Ik maakte hiervoor deze kaart met de nieuwe spullen die deze zomer uitgebracht zijn: de enorm schattige otters en de toffe lay-out stans! 


Dat wilde ik even snel laten zien :)

Groetjes!


zaterdag 26 juni 2021

Girly Swap-pakket

Nadine en ik wisselden een 'girly' swap pakketje uit. Het idee was meisjes-achtige en zoete creaties. Nou, dat is wel gelukt denk ik! Wat een feestje was het om aan de slag te gaan met dit pakket. Als je mij op Instagram volgt, dan heb je ze deze week al voorbij zien komen:











maandag 21 juni 2021

Ocean Life #8 - Flessenpost Vaderdag

Sorry, ik laat het de laatste tijd een beetje afweten op mijn blog. Beperkte tijd, die ik liever besteed aan kaarten maken en het gemak van bijvoorbeeld Instagram liggen daar een beetje aan ten grondslag. Toch wil ik het bloggen (nog) niet opgeven :). Dus ik ga mijn best doen ook hier wat actiever te zijn, want het is veel te gezellig!

De kaart die ik wil laten zien is een niet- typische Vaderdag-kaart. Ik ging aan de slag met de leuke flessenpost craft stencil van Marleen van der Most.


Het werd een onderwater-scene met een schildpadje, twee visjes en wat waterplanten en schelpen. Om de hals van de fles hing ik een kaartje met de tekst 'papa'. Toch een beetje toepasselijk kaartje bij onze achternaam (Visser).


Deze kaart doet mee aan de uitdaging 'onderwaterwereld' bij Knutsels en Kadootjes.

Voor mijn vader en schoonvader ging ik ook aan de slag met hetzelfde thema, die laat ik later zien!

zaterdag 27 maart 2021

Eekhoorn #12

Ons achternichtje Norah is vandaag jarig, ze wordt 7 jaar. Ik maakte voor haar dit kaartje, op basis van de sketch uitdaging bij het Marianne Design Challenge Blog.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart fuchsia
- Designpapier zwart-wit: Marianne Design - Do What You Love 
- Designpapier roze: Marianne Design - Crafty Patterns
- Stans eekhoorn: Marianne Design - Eline's Squirrel COL1410
- Stans jurkje: Marianne Design COL1438
- Stans alfabet: Marianne Design - Punch Die ABC CR1417
- Stans balloon: Avery Elle - Numbered Balloons 
- Touwtje
- Fineliner zwart

Hieronder de gebruikte sketch:



woensdag 10 maart 2021

Konijntjes #9 - Spring is in the Air

Gisteren hadden mijn moeder en ik weer een digitale knutselavond. Daarbij stond dit lieve konijntje van Marleen van der Most (Marianne Design) centraal.


Hoewel het buiten er nu niet naar uit ziet, deze kaartjes stralen het toch wel uit: Spring is in the Air... en op dit eerste kaartje zijn zelfs al wat paaseieren te vinden. Deze kaart doet mee aan de uitdagingen bij The Paper Players en Moving Along with the Times.


Het tweede kaartje is gebaseerd op de challenge 'label of labelkaart' bij Knutsels en Kadootjes,


Ik word wel vrolijk van dit setje zo, ik hoop jullie ook!



maandag 8 maart 2021

Konijntjes #8 - Rosa & Loïs

Vorige week vierden twee meisjes hun verjaardag. Ons vriendinnetje Rosa werd 5 jaar en ons achternichtje Loïs werd 3 jaar.


Tijdens een van de knutselavondjes met mijn moeder, gingen we aan de slag met de konijntjes i.c.m. slimline cards. Ik ging aan de slag met lekker veel roze en ballonnen. Het konijntje voor Loïs heeft zelfs zoveel ballonnen in haar hand, dat ze ermee wegzweeft! 


Hieronder de kaartjes nog even samen. 


woensdag 24 februari 2021

Eline's Huiswerk - Sneeuw & IJs

Op Instagram heeft Eline Pellinkhof iets leuks bedacht: Eline's Huiswerk. Je kan er alles over lezen als je even op het linkje van haar naam drukt :). Maar de eerste opdracht is: sneeuw & ijs. Daarvoor heb ik twee ideetjes uitgewerkt.

De eerste is een easel-doorkijk-kaart (leuk woord...) met Mica en het ijs is gemaakt met vellum. De muisjesfamilie vermaakt zich goed: moeder op de schaatsen, vader aan het ijsvissen en het kindje kijkt haar oogjes uit!



De tweede uitwerking is een smeltende sneeuwpop met de toepasselijke tekst 'ik smelt voor jou'.


Fijne avond nog en tot snel weer!

zaterdag 20 februari 2021

Eline's Babies #33 - Evi

Sorry, even een niet al te uitgebreid bericht van mij. Ik krijg mijn laptop even niet aan de praat, dus nu even gauw een berichtje vanaf mijn telefoon... en dat typt toch niet zo lekker....


Deze kaart maakte ik voor een collega, zij kreeg onlangs haar eerste kindje. Ik baseerde de kaart op de sketch van Mojo Monday



dinsdag 9 februari 2021

Muisjes #7 - Daar Proosten We Op

Afgelopen week vielen deze super leuke muizen-accessoires in huwelijk-stijl op de deurmat. Ook het mooie papier dat ik voor deze kaart gebruikte hoorde bij die serie.  


Omdat ik niet direct een stel ken dat binnenkort trouwt of hun huwelijks-jubileum viert, heb ik de kaart redelijk neutraal gehouden. De tekst 'daar proosten we op' kan zowel voor verloving, huwelijk of jubileum vind ik. Dan kan ik tzt bepalen voor wie en voor welke gelegenheid ik hem gebruik. De spulletjes waren namelijk te leuk om (nog) niet te gebruiken! En aangezien alle huwelijksjubilea hier in de familie allemaal tussen eind juli en september zijn, is het ook wel handig een beetje vooruit te werken zodat ik straks niet alles tegelijk hoef te doen.


Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:
Try Stampin' on Tuesday: onderstaande sketch
Moving Along with the Times: Valentine's / love
Always Fun Challenge: romantic / love




zondag 7 februari 2021

Varkentje #1 - Feestvarken

Hoe kan ik deze leuke varkentjes al zooo lang in mijn bezit hebben (en ook al kant-en-klaar gestanst in een zakje) en er nog niet eerder één op een kaart is beland? Deze week was het dan zover... dit feestvarkentje mocht eindelijk meedoen aan het knutselfeestje!


Oh oh oh, wat vindt hij de slagroom op het cakeje lekker. Daar kon hij niet vanaf blijven, en dat snap ik wel! (P.S. voor het toefje slagroom op zijn mond gebruikte ik het stansje aarde van het molletje).

Bij Knutsels en Kadootjes loopt momenteel de uitdaging om iets met ruitjes te doen. Dat leek me een leuk idee om op deze kaart te verwerken. Verder gebruikte ik veel blauw en nog wat gouden details voor de feestelijkheid.



donderdag 4 februari 2021

Kleuren met Spectrum Noir & Décotime Markers

De afgelopen dagen had ik een leuk projectje voor mezelf bedacht. Ik ben alle diertjes-stempels die ik heb van Eline Pellinkhof (Marianne Design) gaan kleuren. Ik deed dat met mijn Spectrum Noir markers en Décotime (Action) markers.

Regelmatig krijg ik de vraag welke kleuren ik gebruikt heb, dus het leek me handig (ook voor mezelf op een later moment...) om alle kleurencombinaties die ik hiervoor gebruikte te noteren. Je vindt ze hieronder:




Hieronder nog een samenvatting van de kleuren die ik gebruikt heb voor de diertjes: